Bella Citta - Pure driving pleasure with the City racer Bella Citta.

Het Bella Citta ontwerp gedeeltelijk gedefinieerd als een frame met dubbele buis, staat samen met het lichte gewicht voor uitzonderlijke elegantie.

Het door ons ontworpen "Velocipede-Fogliaverde UNO" stuur is bekleed met soepel kwaliteitsleer wat resulteert in een perfecte licht naar voren gebogen rijhouding. Deze opstelling is ideaal voor rijders die kiezen voor snelheid maar tegelijkertijd een comfortabele zitpositie niet willen missen. 

Het frame is TIG hand gelast, zijnde de meest complexe lastechniek, met 4130 CrMo stalen buizen van de hoogste kwaliteit.

Het frame en de vork Bella Citta zijn elektronisch geplateerd, een milieuvriendelijke oplossing met het resultaat van een uiterst duurzame en corrosievrije coating. Voor extra bescherming is een laatste vernislaag toegevoegd. Met de verchroomde bekleding maak je een goede indruk.

Met elk van de beschikbare en niet gewone plating, of het nu "Cromo" (chroom), "Rame" (koper) of "Nero grafite" (grafiet zwart) is, legt u een sterke verklaring af.

 

 

 

 

Consumenten verkoopprijs ( inclusief 21% BTW )

E-smart en volledig uitgerust € 4.575,-

 

Prijswijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving zijn mogelijk. Druk en zetfouten onder voorbehoud.